Polecam! Bardzo dobra jakość.
Pasta Pistacjowa
Wystaw opinię o produkcie
Wybierz wariant produktu:
Poszczególne warianty mogą różnić się ceną
Obowiązkowe pola oznaczone są symbolem - *
Warszawska 12, 96-321 Żabia Wola
Koszty dostawy wybranego produktu
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Zapytaj o produkt

Administratorem danych osobowych jest Słodki Stół Urszula Janusz. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Udostępnianie karty produktu
Opis
Pasta Pistacjowa 100% – Sycylijska jakość prosto z Bronte
Odkryj najwyższej jakości pastę pistacjową, stworzoną w 100% z pistacji pochodzących prosto z Sycylii, z rejonu Bronte – słynącego z najlepszych orzechów pistacjowych na świecie. Bez dodatków, konserwantów i sztucznych aromatów – czysta pistacjowa doskonałość!
Dlaczego warto wybrać naszą pastę pistacjową?
- 100% naturalnych pistacji – bez cukru, oleju palmowego i zbędnych dodatków.
- Intensywny smak i aromat – idealna do profesjonalnych i domowych wypieków.
- Wielofunkcyjność w cukiernictwie – sprawdzi się w wielu deserach i kremach.
Jak wykorzystać pastę pistacjową?
Nasza pasta pistacjowa to must-have dla każdego miłośnika słodkości! Możesz ją użyć w naszych przepisach:
-
Pistacjowe tiramisu – kremowe, aksamitne i pełne smaku. Przepis znajdziesz w Master Ebook.
-
Pistacjowe eklerki – francuska klasyka w nowoczesnym wydaniu. Przepis dostępny w Master Ebook.
-
Urszi Brest – elegancki deser inspirowany Paris-Brest, z przepisem w książce Urszi Book.
-
Pistacjowo-malinowe cakesicles – zachwycające połączenie smaków z przepisu w e-booku Czas na słodki stół.
-
Nadzienie do makaroników pistacjowych – intensywny smak i idealna konsystencja. Przepis w Szkoleniu online z makaroników.
-
Tort musowy pistacja-wiśnia – efektowny i nowoczesny deser z książki Urszi Book.
-
Sernik pistacjowy – najbardziej kremowy sernik, jaki kiedykolwiek spróbujesz. Przepis w książce Party Book.
-
Nowoczesny mazurek pistacjowy – idealny na święta. Przepis dostępny w Party Book.
-
Pistacjowy blok – prosty i pyszny przepis z książki Party Book.
-
Torty z pistacją – znajdziesz przepisy na chrupki, kremy i biszkopty w książce Party Book.
Perfekcyjna do Twojej kuchni i cukierni!
Dodaj szczyptę sycylijskiego luksusu do swoich deserów i przekonaj się, dlaczego pasta pistacjowa 100% to obowiązkowy składnik w każdej kuchni!
Dostępna w różnych pojemnościach – wybierz idealną dla siebie.
Produkt premium – bez kompromisów w jakości.
Może zawierać śladowe ilości: glutenu, ryb, orzechów, jaj, orzeszków ziemnych, sezamu oraz mleka (w tym laktozy).
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wika